مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح همسر

با سلام. همسرم از من به جرم ضرب و جرح عمدی شکایت کرده و تنها مدرکی که در دادسرا ارائه داده فقط پیام های واتساپ میباشد که در این پیام من اعتراف به کتک کاری کردم. دادسرا به جرم ضرب و جرح بی اثر درجه هفت به دادگاه فرستاده است البته در دادسرا گفتم که پیامک های در واتساپ را من ارسال نکردم و زوجه شاهدی ندارد.
آیا به جرم ضرب و جرح عمدی مجازات میشوم؟
آیا زوجه میتواند با این حکم ملزم به تمکین نشود؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
پیامک ها را می توانید منکر شوید ولی اگر محکوم شوید زوجه بعلت خوف ضرر جانی می تواند مادامی خوف ضرر جانی وجود دارد از سکونت باشوهر امتناع کندوباتوجه به اینکه زوجه عذرموجه داشته باشد دادگاه حکم به الزام به تمکین زوجه صادرنمی کند