مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه تعویض پلاک

با سلام. بنده خودرو از پدرم خریدم ولی بنا به دلایلی تعویض پلاک نکرده بودم. حالا که میخواهم تعویض پلاک کنم پدرم به دلیل بیماری سکته مغزی و ضعف جسمانی توان نشستن در خودرو را ندارد. آیا میشود کارهای وکالت دفترخانه در منزل انجام شود؟ با تشکر. لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با هماهنگی با احد ی از سردفتران اسناد رسمی ودر صورت پذیرش امکان ان وجود خواهد داشت