مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از حقوق

سلام. من تمام مراحل اداری رو برای گرفتن مهریه انجام دادم مرحله آخر اداره ثبت گفتن باید محل کار همسر سابقم بروم و رفتم و گفتند نامه آمده و من دیگر کاری نباید بکنم و مهریه‌ من پرداخت میشود اما من هنوز مطمئن نیستم و بعد از ابلاغ نامه به محل کار ایشون مراحلی برای گرفتن مهریه من هست که باید انجام بدهم؟
لطفا راهنمایی ام کنید تا الان جواب درستی از ادارات نگرفتم.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بله باید موضوع را پیگیری نمایید. توضیح مفصل می طلبد. لطفا تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر نامه کسر از حقوق همسرتان تسلیم شده باشد بصورت ماهیانه از حقوق همسر شما کسر وبه حساب اداره ثبت واریز وسپس شما میتوانید انرا وصول کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر و مقداری از حقوق همسر شما. ، کسر خواهد شد و ماهانه به حساب شما واریز خواهد شد و اگر در ماه آینده واریز نشد به اجرا ثبت مراجعه نمایید و. ..