مشاوره حقوقی رایگان - ساخت ملک

سلام. من یک منزل مسکونی دوبلکس دارم که یک سالن و آشپزخانه طبقه همکف و دو اتاق و دستشویی و حمام بالا دارد. میخواستم بدونم اگر بخواهم یک سالن روی سقف سالن همکف اضافه کنم، باید مجوز شهرداری بگیرم و باید سند ملک به نام خودم باشد؟ ممنون میشوم جواب بدهید.

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام بله هم سند مالکیت به نام شما باشد یا وکالت از مالک داشته باشید و حتما نیاز به مجوز شهرداری دارید