مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی در معامله انتقال غیر

با سلام و سپاس
بنده زمینی را چندماه قبل از مشاور املاک که قواره زمین بنام خودش بود و در محضر بنام بنده زده است خریده ام. در مبایعه نامه 70 درصد نقد و بقیه طی شش قسط ذکر شده است و زمین را در تصرف بنده قرار داده و من دور زمین را دیوارکشی کرده ام. پس از پرداخت دو قسط برایم احضاریه امده از طرف ورثه فروشنده اسبق زمین و درخواست ابطال سند کرده اند. من هم دو قسط بعدی را پرداخت نکردم تا وضعیت دادرسی مشخص شود. حال فروشنده چک های مرا برگشت زده و در شعبه دیگری درخواست حقوقی داده. من چکار کنم نمیخام تا مشخص شدن وضعیت ملک پولی بهش بدم و در ضمن نمیخام زمین را هم از دست بدم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید به دادگاه اعلام نمایید که فروش مال غیر صورت گرفته است و در دادگاه دیگری پرونده در جریان است و درخواست توقف رسیدگی تا مشخص شدن وضعیت پرونده را نمایید