مشاوره حقوقی رایگان - اجرای غلط حکم طلاق خلع مرتبه اول

حکم دادگاه تجدید نظر خانواده دو تهران به خواست همسرم مبنی به واگذاری کلیه حقوق مالی اعم از مهریه و نفقه و اجرت المثل را در قبال اخذ طلاق خلع حکم نموده که ایشان را در وضعیت کنونی جامعه که یک زن بی سر پرست و بدون حامی نشانگر وضعیت استیصال و در ماندگی و بلاتکلیفی وی دانسته توجه به اینکه ایشان با سند سازی در همان خانه دوران چهل سال زندگی گذشته ساکن مانده و تمامی وسایل و نو سازی که 98 این واحد اپارتمان را درس کردم را مصادره نموده و ادعا دارد زوج ترک منزل کند دو سند زمین هفت هزار و پانصد متر را نقد نموده و مغازه و تولیدی مانتو سرا از ملک دیگر زوج را هم برای استیصال بعدی گذاشته و طلای خریده شده از سوی همسر را هم در مرتبه قبل از منزل خارج نمود چون ذکری در رای نشده و در دفتر فرزندم ماهیانه پنجاه میلیون ریال دست مزد دارد عسرو حرج شدید او کجاست و چرا به واگذاری درست اموال همسر عمل نمیکند خلع درست است در منزل خانواده با یک جابجایی نام در سند بنام تنها دختر مان که ساکن و تبعه المان است و با فردی المانی ازدواج نموده و تقسیم نامه اموال امضا کرده میشود این خلع چه کنم
دادخواست اجرای درست حکم را به همان دادگاه صادر کننده بدهم
اینقدر دادگاه استیصال و عسر و حرج دروغ و سند سازی بنام دخترم که در ظهر ان نوشته وکالت انتقال بنام ایشان تنظیم شده تا حضور مالک جدید که تنها دخترم میباشد نیاز نباشد
و با زوجه است اینم واگذاری ساخته گی در دوران عده و یا بعد ان می توانم درخواست توقف اموالم از محل را در خواست کنم تا بررسی داد خواست حقوقی اگر لازم است یا اجرای احکام می تواند این واگذاری صوری را با طل کند. با کمال تشکر از راهنمایی

پاسخ ها :

تصرف اموال زوج اموال زوج طلاق خلع