مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بابت چک

سلام خدمت شما و خسته نباشید. بنده 2 سال پیش یک مبلغی بابت چک بدهکار بودم و کلیه حساب های من مسدود شده است. الان بابت یک حسابی چک صیادی گرفتم و به نام من ثبت شده است. چطوری میتونم این چک رو انتقال بدهم؟ آیا با وارد کردن مشخصاتم این چک که در وجه بنده هست باز مسدود میشود؟ ممنونم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. اگر مبلغی به حساب های بانکی وارد شود قطعا توقیف و مسدود خواهد شد ولی با توجه به آخرین تغییرات قانون جدید چک به نظر میرسد جهت انتقال چک به عنوان دارنده به مشکلی برنمیخورید.