مشاوره حقوقی رایگان - ماشین توقیف شده بابت مهریه

سلام. ماشین من را یک سال پیش فروختم ولی چون خریدار دلال بود سند نزده و خانم بند 2 ماه پیش خودرو را توقیف کرده است. خریدار نمیرود درخواست بدهد که ماشین آزاد شود و توقع دارد من بروم. آیا وظیفه ی من هست که دادخواست بدهم؟
امروز ابلاغ آمده که کارشناس 45 میلیون قیمت گذاشته است. آیا هنوز وقت هست که که خریدار برود و دادخواست بدهد که حکم آزادی آن بیاید یا دیگر دیر شده است؟ ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر بلکه وظیفه خریدار است که با ارائه مستندات ومدارک خرید نسبت به توقیف خودرو معترض شود وتا قبل از انجام مزایده میتواند اعتراض نماید