مشاوره حقوقی رایگان - چه شکایتی باید بکنم؟

با سلام در ماه گذشته توسط دوستم و همسرش به خانه ایشان دعوت شدم قبل از رسیدن من چندین مرتبه پیگیر شدن . بعد از وارد شدن من دوستم گفت خانوم من دوست داره با شما رابطه جنسی داشته باشه و بعد از اونم به خانومش گفت برو داخل اتاق لباساتو دربیار . من شوکه شده بودم در همون لحظه هم خانومه جلو اومد لپ منا گرفت کشید منم ناراحت و عصبانی و بهت زده از خانه خارج شدم
هر دو انها پیگیر من شدند که برگردم و دو روز بعد هم هر دو در پیام از من عذرخواهی کردن و احساس پشیمانی خود را اعلام کردن
ایا این رفتار جرم است ؟؟؟؟ اگر جرم است حکمش چیست ؟؟؟!
و من به چه عنوانی باید شکایت کنم ؟!؟!؟

پاسخ ها :

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. از مراوده با این اشخاص بپرهیزید و خود را وارد حاشیه نکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اثباتش سخت است از خدا برایشان آرزو کنید توبه کنند و به راه راست هدایت شوند.