مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام من برج یک امسال یه ماشین 206 فروختم در بیع نامه همه جزئیات نوشتیم به جز تاریخ مهلت قانونی خریدار برای اقدام به تنظیم سند و تعویض پلاک ... بعد از گذشت شش ماه به اصرار ما که فروشنده بودیم خریدار اقدام به تعویض پلاک کرد که هنگام بازدید کارشناسی خودرو شماره موتور با شماره موتور سند اصلی هم خوانی نداشت و کارشناس آگاهی گفت این شماره دستکوب شده هست ... ‌(هنگام بیع نامه ما شماره موتور را نوشته بودیم و خریدار امضا کرده بود که خودرو با این شماره موتور که تو سنده تحویل گرفته هست) حالا سوال اینجاست که قانون اینجا چی حکم میکنه خریدار مسئول این شماره موتور دستکوب شده هست یا فروشنده ... و راه قانونی که آیا من میتونم طبق بیع نامه که دارم اقدام به فک پلاک کنم یا نه ؟سپاسگذارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با توجه تعارض شماره موتور در سند و در روی موتور ، تعویض پلاک و انتقال سند در دفتر خانه امکان ندارد مگر به راهور مراجعه نمایید و بعد از تصحیح
شماره موتور و پرداخت جریمه ، نامه اجازه تعویض پلاک توسط راهرو صادر بشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
ابتدا عدم تطبیق باید حل شود و بعد مجوز تعویض پلاک توسط راهور

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
باید کارشناسی شود چون از عیوب پنهان است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جهت دستکاری ابتدا باید به راهور مراجعه و با پرداخت جریمه مجوز دربافت نمایید تا قابلیت فک پلاک و...را داشته باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا باید به راهور مراجعه جریمه پرداخت و شماره موتور تصحیح شود تا بتوانید فک پلاک انجام دهید.