مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک

با سلام. بنده امروز تو ماشین در یک منطقه شلوغ پارک کرده بودم و میخاستم حرکت کنم.یک خانومی کنار ماشین من ایستاد و ادعا کرد که من به ماشین اون زده بودم و فرار کرده بودم و گفت پلاکت رو برداشتم و شکایت میکنم ازت و با سرعت رفتند. ولی من تصادفی نداشتم با این خانوم در شهر و ماشین اون خانوم سالم بود. میخاستم بدونم الان اگر شکایت کنند میشه خلافش رو ثابت کرد و میخاستم بدونم الان چه کاری باید بکنم بسیار نگران هستم.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله با ادله و مدارک و مستندات امکان اثبات وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام لازم نیست شما چیزی را اثبات نمایید بلکه ایشان باید ادعای خود را اثبات نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کسی که مدعی در دعوا می باشد باید ادله خود را ارائه نماید