مشاوره حقوقی رایگان - سرقت 4فقره چک بانک ملی و کلاهبرداری

سلام و احترام با اینترنت با ....... که خود را سوله ساز معرفی کرد با ارتباط با ایشان و جلب اعتماد بنده مبلغی52میلیون تومان بعنوان پیش پرداخت واریز کردم و عازم ارومیه شدم که ايشان و خانمش بنده را به ساختمانی که مدعی بود مال پدرزنش است برده و با پذیرایی دیگر نفهمیدم چ اتفاقی افتاده و برای دسته چک به بانک مراجعه کردم که فهمیدم 8میلیون وجه نقد و4فقره چک اینجانب سرقت شده و کارت عابر خانمم نیز خالی شده و تا الان هم هیچگونه تماس تلفنی را نیز جواب نمی‌دهد گرفتارم کرده و تکلیف چیست ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مراجع قضایی اعلام سرقت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام عمل مجرمانه است می توانید طرح شکایت سرقت نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بابت سرقت به بانک اعلام و سپس از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

اقدمات ایشان مجرمانه بوده
لذابدون فوت وقت دعوی کیفری اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان سرقت می توانید شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به شکایت سرقت و کلاهبرداری اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نسبت به طرح شکایت سرقت اقدام نمایید