مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

پدر بنده سال 68فوت کرده است و ما 5تا برادر و سه خواهر بودیم..در سال 69بر اثر زلزله دو برادر و یک خواهر فوت کردند..سوال بنده این است با وجود زنده بودن مادر سهم ارث خانه و زمین پدری برای فرزندان فوت شده در زلزله بین مادر و فرزندان دیگر چگونه تقسیم می گردد

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تمامی سهم الارث خواهرها و برادر فوت شده را مادر می برد .

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تمامی سهم الارث خواهرها و برادر فوت شده را مادر می برد .

حسین راشدی نسب

حسین راشدی نسب :

در صورتی مرحومان فرزندانی نداشته باشند فقط مادر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مادر شما یک هشتم ارث می برد و الباقی پسر دوبرابر دختر

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید با موضوع مجرمانه سوءاستفاده از سفید امضا شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِامر برزندان فوت شده مااهل ودارای برزند باشند سهم انها صرفا بین مادر متوفی و زوجه وفرزندان ایشان تقسیم خواهد شد ودر صورتیکه مجرد باشند تمامی ماترک به مادر خواهد رسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام سهم فرزندان فوت شده به مادر خواهد اگر متوفی زوجه و اولاد نداشته باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر خواهر برادر های فوت شده مجرد بودند سهم الارث آنها به مادرتان می‌رسد. اما اگر متاهل بودند به همسر و فرزندان و مادرتان می رسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت زنده بودن طبقه اول ارث که مادر هم جز ان هست خواهر و برادر ارث نمیبرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با فوت پدر یک هشتم اموال به مادرتون میرسه و الباقی بین 5 برادر و 3 خواهر تقسیم میشه که سهم فرزندان پسر دو بر دختر خواهد بود.
سهم سه فرزند که بعد از پدر فوت شده اند اگر مجرد بودند سهم آنها به مادر می رسد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
سهم آنها به مادر می رسد و سهم ذکور دوبرابر اناث می باشد

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

مادر یک ششم بقیه بین فرزندان تقسیم .
پسر دو برابر دختر