مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن همسر

باسلام.. بنده چهار سال است ازدواج کردم و یک پسر دوساله دارم. بعد از کوچکترین بحث یا بهانه های الکی شوهرم مرا کتک می‌زند و هر بار ابراز پشیمانی می کند و می گوید تکرار نمی کند. تو مدتی که عصبانی نیست خیلی مهربون میشه ولی وقتی عصبانی میشه اصلا هیچی نمیفهمه، در حد مرگ کتک میزنه آخرین بار دماغم شکست. به هیچکس نمیتونم بگم که رفتارش اینجوریه، پدر و مادر هم ندارم که به اونها پناه ببرم، خودم شاغل هستم و نمیدونم باید چکار کنم. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

گواهی پزشکی قانونی اخذ نمایید و یا با اورژانس اجتناعی تناس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با مدارا ومذاکره مشکلات را حل نمایید واگر ضرب وجرح ان استمرار دارد وسو اخلاق ورفتار وی محرزاست میتواند از مصادیق تحقق طلاق باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید به پزشکی قانونی مراجعه نمایید و سپس شکایت نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید شکایت مبنی بر ضرب و جرح عمدی نمایید و از پزشکی قانونی آسیب های وارده را گواهی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می شود تماس بگیرید تا مراحل باتوجه به خواسته شما بررسی گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یک بار سکایت کنید تا مرحله اخر بروید دیگه تکرار نمیشه تا هر زمان که شکایت نمیکنید مجوز ضرب و جرح و شتم بعدی را مهیا میکنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بدوا با رونشناس مشاوره نمایید
از بابت ضرب و جرح 110 تماس بگیرید تا صورتجلسه نمایند به پزشکی قانونی رفته گواهی دریافت دارید سپس شکایت مطرح کنید
می توانید حقوق مالی خود را مطالبه نمایید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بهتراست شکایتی مبنی برضرب وجرح عمدی طرح کنیدمبتنی برادله ومدارکی همچون گواهی پزشکی قانونی تاجلوگیری شودازاستمراراین گونه رفتارها درآینده

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،شکایت ضرب و جرح نمایید و به پزشکی قانونی مراجعه کنید‌

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

سلام
چنانچه این امر مجدداً اتفاق افتاد در بدو امر با پلیس 110 تماس بفرمایید تا صورتجلسه گردد .
بعد از اخذ صورتجلسه شکایت ضرب و جرح مطرح نموده و بدوا تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی را نمایید .
از حضور شهود حتی فرزند غافل نمانید . در صورت بروز این جرم اخذ فیلم به صورت پنهانی نیز می تواند کمک شایانی به شما در اثبات ادعا نماید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام زندگی مشترک بر پایه تفاهم،اخلاق،مودت و رحمت و حسن معاشرت استواره ..بنظر میرسد با توجه به این تغییر در رفتار که شما فرمودید لازم است طرفین از ایجاد عوامل بر انگیزاننده و عصبانی کردن طرف مقابل احتراز کنید تا آرامش زندگی شما پایدار گردد.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد بخاطر ضرب و جرح طرح شكايت كنيد و بعد از محكوميت ايشان دادخواست طلاق دهيد