مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف بین وراث

سلام وقتتون بخیر.پدر من دو قطعه زمین 5000 متری و 6000 متری داشت.بعد از فوت ایشون زمین 6000 متری رو فروختیم و طبق وصیت نامه (دختر یک و نیم سهم و پسر دو سهم) پول رو تقسیم کردیم.اما در زمین 5000 متری چون هیچ کدوم قصد فروش نداریم و میخواهیم زمین رو یادگاری نگه داریم برای تقسیم عادلانه به توافق نمیرسیم.اگر الان شکایت کنیم تکلیف اون زمین فروخته شده چیه؟ آیا پول اون زمین الان توسط دادگاه تقسیم میشود با توجه به اینکه برادرم قبل از پدرم فوت کرده بودند و به برادر زاده ام مثل یه پسر طبق وصیت نامه ارث رسید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر شما می توانید اعلام نمایید که ماترک فقط همین زمین 5000 متری است و زمین 6000 متری را خودمان تقسیم کردیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تقسیم قانونی است و طبق وصیت عمل شده و وصیت تا یک سوم اموال نافذ است

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.از طریق دادگاه میتوانید ملک را بفروشید و طبق قانون تقسیم می گردد و کسی که زودتر از مورث فوت کرده چیزی نمی رسد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ظاهراً تقسیم نامه صحیح و معتبر است نیاز به بررسی بیشتری می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله میتوانید تقسیم ترکه همان قطعه زمین باقی مانده را بخواهید هرچند برادرتان قبل از مدرتان فوت کرده به وراث ایشان جیزی نمیرسد ولیکن ادای وصیت میت واجب است وباید مطابق وصیت عمل نمایید

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

خیر اون زمین طبق توافق فروش رفته وسهم الارث تقسیم شده

مگراینکه همه موافقت وامضا نکرده باشند هرکدام ازورثه موافقت نکرده باشد می تواند اعتراض کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط دادخواست تقسیم نسبت به ملک 5000 را انجام دهید . البته اگر زراعی است قابل افراز نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به قطعه زمینی که تقسیم نشده اقدام نمایید اگر برای برادرزاده وصیت شده به ایشان نیز تعلق می گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در مورد زمین قبلی همه رضایت داشتن و امضا کردن معتیر است ولی در مورد زمین جدید اگر توافق ندارید طبق قانون باید عمل شود و برادرزاده شما ارث نمیبرد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-از طریق مراجع قضایی می‌توان ملک را بفروش رساند-درصورت راهنمایی بیشتر از طریق دادراه تماس بگیرید