مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام
من دوستی داشتم که 2سال همدیگرو میشناختیم ولی توی این 2سال 4بار همدیگرو دیدیم بیشتر تلفنی صحبت میکردیم،بار اخر ایشون مست بودن از مهمونی برگشته بودن و حالشون خوب نبود از من خواستن برم پیششون رفتم ولی اون روز منو به زور رو تخت انداختن و به زور لباسامو در اوردن و منو به پشت انداختن و شروع کردن کار خودشونو کردن من خودمو سفت گرفته بودم و التماس میکردم داد میزدم که ولم کنن و میگفتم دخترم و رابطه نداشتم وقتی کارشون تموم شد من تو شک بودم اشک میریختم بهشون گفتم تجاوز کردی گفت من که کاری نکردم گفتن من نه یکی دیگه این کارو میکرد بالاخره پس خودتو اذیت نکن طبیعی میشه برات یکم به روز باش و گفتن ایشالا درست میشه، تا ماه ها و چند بار دست به خودکشی میخواستم بزنم و روحیه اصلا خوبی نداشتم که داروهای افسردگی و خواب مصرف میکردم کلا خواب بودم و مشاور صحبت میکردم به اصرار خواهرم ولی نتیجه ای نداشت حتی زندگی عادی هم نمیتونستم بکنم، 1سال و خورده از این موضوع میگذره و من متوجه شدم هنوز دخترم و بکارتم از بین نرفته، به اصرار خواهرم دکتر زنان رفتم جز خواهرم که میدونه و دایی همون اقا که بهشون گفتم میدونن
که گفتن شکایت کنی ما پشت تو هستیم هر کاری لازمه انجام بده ایا شکایت کنم نتیجه ای داره و به جایی میرسه؟!
که بشه ضربه روحی منو شاید یکم بهتر کنه
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با گذشت یکسال و محو آثار تجاوز ، شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله شما باید شکایت تجاوز به عنف را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
امکان شکایت وجود دارد ولی اثبات به جهت مرور زمان سخت میباشد