مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه قضایی از شهرستان

با سلام بنده چهار ماه پیش یک عدد گوشی با فاکتور خریدم ولی به دلیل کرونا باز نکردم و پس از یک هفته به دلیل نیاز مالی بدون اینکه ریجستر کرده‌ باشم در سایت‌ اگهی کردم شخصی خریدار پیدا شد
گفت چون راهم دور خودم اسنپ میگیرم برام بفرستید مبلغ گوشی رو برام کارت به کارت نمود اما دو تا مبلغ واریز نموده بود که یکیش 2800 که قیمت گوشی بود و یک 4900 که
خریدار گفت اشتباه کردم و اون مبلغ 4900 به‌ یک کارت ديگر واریز کنید که قبول نکردم با همون کارت که واريز کرده بود برگشت زدم الان شخصی که کارت به کارت شده بود از حساب اون شکایت کرده مبنی کلاهبرداری رایانه ای برای من ابلاغ آمده احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط مهلت حضور 5 روز و علت حضور دعوتنامه.
سوال من اینه من فاکتور خرید گوشی دارم و پرینت حسابم هم هست که مبلغ اضافی رو برگشت زدم به همون کارت حالا من کرج هستم ابلاغیه مال شهرستان بروجرد هستش من نمیتونم ظرف پنج روز برم آیا در شهر کرج نمیتونم برم دادگاه توضیح بدم دیرتر بروم چه اتفاقی میوفته

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه ارسال نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما می توانید ا طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال بنمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لایحه خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارایه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با حضور در مرجع قضایی این مطلب را اعلام کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال بنمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق دفاتر قضایی لایحه ارسال نمایید