مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی از رای الزام به تمکین

یک رای الزام به تمکین به خاطر شکایتی که همسرم با فریب و حیله و بدون اطلاع من از بنده کردند علیه من صادر شده که متاسفانه بعد از مهلت 20 روز اعتراض متوجه شدم.
اعاده دادرسی کردم رد شد و اعتراض زدم
خواستم فرجام خواهی کنم اما وکیلم گفت الزام به تمکین جز مواردی نیست که بشه فرجام خواهی کرد. دو تا سوال دارم
1-ایا واقعا از رای الزام به تمکین نمیشه فرجام خواهی کرد؟
2-همسر من بدون اینکه اجراییه برای رای الزام به تمکین صادر کنه درخواست تجویز ازدواج مجدد دادند و 2 هفته دیگه دادگاه تجویز ازدواج مجدد ایشون هست حالا با توجه به اینکه ایشون اجراییه ای صادر نکردند و من هم طی لایحه ای آمادگی خود را جهت تمکین اعلام کردم آیا گواهی ازدواج مجدد به ایشون داده میشه یا خیر؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید