مشاوره حقوقی رایگان - پرینت

باسلام سیمکارت همراه اول من تا دوماه پیش ب اسم خودم بوده اما دوماه پیش شوهرم خطم رو بنام خودش کرده حالا رفته پرینت قبل از انتقال مالکیت بگیره از مخابرات شهر خودمان اما گفتن در دسترس نیس سابقه تماس و پیامک ها حذف شدن حالا میخاد بره دنبال نامه قضایی حالا بدون هیچ دلیلی نامه قضایی بهش میدن؟ و اینکه اگرهم بدن امکان داره پرینت شیش ماه قبل از انتقال مالکیت رو بدن از مخابرات کل استان خودمون؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.جهت اخذ دستور قضایی بایستی علت این امر بررسی شود .در موارد مهم قاضی با این درخواست موافقت می نمایدنه در همه حال.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید اول شکایتی طرح کند و در جهت ان اگر قاضی صلاح دهید استعلام میشود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر شکایتی کرده باشد بله این امکان وجود دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نیاز به شکایت و دستور مقام قضایی دارد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.به راحتی نامه قضایی دراین مورد نخواهند داد.ضمن اینکه پیامک ها تا6ماه بیشترتوسط مخابرات نگه داشته نمیشود

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام قاعدتا نباید نگرانی خاصی وجود داشته باشه و اگر پیامها متعارف باشد مسئولیتی ایجاد نخواد شد ....با دستور قضائی امکانپذئره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید شکایت نماید و قاضی با
درخواست گرفتن پرینت از پیام ها موافقت نماید و
و اصولا قاضی موافقت نمیکند

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.وقت بخیر
تا شکایتی از خط صورت نگیره امکان دادن دستور قضایی وجود نداره و اگر دلیل ارائه نشه همچین کاری نمیکنن و اگه سابقه پاک بشه از مرکز قابل دسترس نیست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتي كه عليه شما شكايت نمايد ميتواند با دستور قضايي پرينت خط مزبور برا بگيرد