مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام و احترام
اینجانب خودروی از دوستی خریداری کردم بنا به شرایطی خودرو رو امانت به ایشان دادم اما ایشان ار برگرداندن خودرو امتناع نموده لذا از ایشان شکایت کرده اما الان دادیاری حکم به برایت متهم داده و عنوان کردن چون ‌د و تا رفیق بودن مشکل اختلاف حساب دارن با وجود اینکه بنده مبایعه نامه و حتی وکالت فروش بلاعزل رسمی از فروشنده دارم حالا بهترین کار ممکنه چیست ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دلیل پس ندادن ماشین چه بوده ؟
در صورت تمایل تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام در صورتی که مدارک مالکیت خود رو را دارید و خودرو رسما متعلق ب شما هست دستور دادیاری غیر منطقی بوده. . بهتر است شکایت خیانت در امانت را مطرح کنید. و مدارک لازم را ضمیمه کنید