مشاوره حقوقی رایگان - فوت دارنده برگ سبز خودرو

سلام و وقت بخير
ميخواستم بدونم اگر شخصي خودرويي رو از يكي از آشناها خريده باشه و بدون نوشتن قولنامه، وكالت تعويض پلاك گرفته باشه و الان برگه سبز و كارت خودرو به نامش باشه ولي سند دفترخونه همچنان به نام نفر قبلي باشه، اگر دارنده برگه سبز فوت كنه، دادگاه اين ماشين رو جزو اموال فرد فوت شده قلمداد ميكنه؟ يعني برگه سبز خودرو رو به عنوان سند مالكيت خودرو به رسميت ميشناسه؟ و فروشنده قبلي كه سند دفترخونه هنوز به نامش هست ميتونه بعد از فوت خريدار ادعايي در خصوص مالكيت خودرو بكنه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند طبق اعلام دادستانی کل کشور صرف برگ سبز خودرو به منزله مالکیت است ولی آنچه به عنوان مالکیت در قانون بدان اشاره شده است آن است که از طریق دفاتر اسناد رسمی ثبت سند رسمی شده باشد در هرصورت اگر پلاک شما تعویض شده و در راهنمایی رانندگی به نام شما ثبت شده است جزو ما یملک شما خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با تعویض پلاک شما مالک هستید و در عمل مشکلی پیش نمیاد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بعد از تعویض پلاک شما مالک هستید و مشکلی پیش نمی آید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بعد از تعویض پلاک شما مالک هستید و مشکلی پیش نمی آید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر برگ سبز و پلاک به اسم شماست مشکلی پیش نمی اید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام اگر تعویضپلاک به نام شما باشد شما مالک هستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خودرو متعلق به وراث متوفی خواهد بود مگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بعد از تعویض پلاک شما مالک هستید و مشکلی پیش نمی آید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتواند اما شما هم میتوانید دفاع کنید در مقابل آن

یک وکیل

ایرادی ندارد مگر اینکه مدیر ساختمان مخالفت کند