مشاوره حقوقی رایگان - فرار از مهریه با بنام زدن زمین بنام پدرش

سلام خسته نباشید من 25 ام مهرماه از خونه خارج شدم و 26 ام مهریه ام رو رفتم دفترخونه برای اجرا گذاشتن و 27 ام رفتم اداره ثبت تا ابلاغیه انجام بشه شد29 ام
این اقا 28 ام سند زمینو بنام پدرش زده
شهریور ماه سند بنام خودش صادر شده حتی کپی سند بنام خودش رو هم دارم الان ادعا میکنه زمین رو به پدرش فروخته
شکایت کیفری کردم ازش بنظرتون شانس پیروزی من در این پرونده چقدره
مهریه من 200 سکه هست و این اقا ماشینشم قایم کرده بااینکه توقیفه و به هیچ وجه هم توافق نمیکنه سر طلاق گرفتن من قبل از بنام زدن زمین باهاش راجع به طلاق توافقی(بخشش مهریه از جانب من و طلاق اقا)حرف زده بودم اما توجهی نکرد الان فقط میگه برگرد و به همه پیغام میفرسته که بهم بگن من طلاقت نمیدم
لازم به ذکره این اقا بشدت دعوایی و بارها من رو مورد ضرب وشتم قرار داده کبودی و شکستگی هم داشتم اما نرفتم پزشکی قانونی
بشدت خسیسه و نفقه کمی هم میداد ماهی 100 تومن
اخلاقش واقعا طوریه نمیشه تحملش کرد بسیار زننده و با من بدفتاری و تمسخر میکنه

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
در صورت طرح شکایت بصورت درست و ارائه ادله کافی به نظر شانس موفقیت زیادی داشته باشید
به هر حال اقدام به طلاق از سوی زن مستلزم تلاش بسیار است
موفق باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.طلاق به درخواست زوجه منوط به اثبات عسروحرج خویش است.اگرهر اقدامی چون ضرب وجرح سورفتار داشته بدوا شما باید شکایت کیفری مطرح واثبات تنماییدوسپس به تبع ان درخواست طلاق نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.