مشاوره حقوقی رایگان - مدرک اثبات پرداخت بدهی

اینجانب آپارتمانی را به شخصی فروختم و مبلغ 5میلیون تا زمان تخلیه نزد خود نگه داشت وقتی خونه را تخلیه کردم و بهش تحویل دادم مبلغ 3میلیون به حسابم ریخت و تو قرارداد هم رسیدش را نوشتیم و 2میلیون دیگر را گفت بعدا میدم ولی الان یکساله که نداده و ادعا میکنه که بدهکار نیست میگه اگه بدهکار بودم خونه را تحویلم نمیدادی آیا تحویل دادن خونه به ایشان میتونه مدرک عدم بدهی ایشان باشه؟ تو قرارداد نوشتیم 3میلیون بابت رهن پرداخت نموده و اشاره ای به 2میلیون دیگر نشده است

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. به هر حال در مبایعه نامه کل مبلغ قرارداد و پرداختی های ایشان مشخص می باشد و تحویل ملک به ایشان نشانه وفای به عهد شما می باشد و دال بر عدم بدهی ایشان نیست . از طریق شورای حل اختلاف علیه ایشان اقامه دعوی نمایید و طلب خود را مطالبه کنید و شهادت شهود را نیز جز دلایل خود قرار دهید. انشاالله به حق خود خواهید رسید

یک وکیل

سلام " در فرض سوال با توضیحات ارائه شده ، چنانچه در قرارداد فروش ، بدهی ایشان بابت ابتیاع یکدستگاه آپارتمان تسویه حساب شده باشد و چه شما مورد معامله را تحویل و سند مالکیت آنرا هم به خریدار انتقال قطعی داده باشید و یا نداده باشید و مندرجات قرارداد فروش و یا هر سند و مدرک دیگری حاکی از آن باشد که خریدار به فروشنده بابت خرید آپارتمان مذکور تتمه بدهی ندارد و ذمه اش تماما بری شده است از این حیث حقی برای شما متصور نیست .

یک وکیل

با سلام با توجه به اینکه در قرارداد باقیمانده مبلغ درج نشده و ملک هم تحویل گردیده به نظر نمی رسد موفق به دریافت باقیمانده شوید مگر اینکه شهود کافی برای اثبات مساله داشته باشید.