مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

باعرض سلام وخسته نباشید.همسایه بقل دست منزل من یه سوپری هست با3نفر دعوامیکرد ومن آمدم میانجیگری بکنم که آن 3نفر به من حمله کردند ویکیشون رفت شمشیر آوردومن راهم زد و3نفری کتکم زدن وایجادرعب ووحشت وفوش ناموسی دادند مقابل منزل خودم من برای دفاع ازخود یه چاقوی کوچیک ضامن دار وصل به دسته کلیدم بود درآوردم یکی ازآنها من راگرفت وقفل کرد من زورکردم دستم رابیرون بکشم چون قفل کرده بود من را ویهو افتاد وبازوی دستش زخمی شد و12بخیه خورده حالا قاضی دیه وزندان تعزیری داده من شاهددارم نزدم بهش به قاضیم گفتم 2نفرشاهددارم ولی جواب دادخواهی اومده که متهم هستم ولی ازمن شاهدنخواست چرا؟؟ ممنون میشم جواب بدین درضمن ازآن 3نفرشاکی شدم ولی خبری از شکایت من نیست.ممنون.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع شکایت خود را از طریق سامانه ثنا پیگیری کنید تا از ثبت ان مطمان شوید و در مورد شکایت ایشان حتما از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا راهنمایی شوید