مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شهرداری

من پیمانکار خدمات شهری هستم و 11 ماه برای شهرداری کار کردم .
ماهای قبل مبلغ های 20 تومن 30 تومن یا بدونه جریمه صورت‌ وضعیت پاس کردم.
حالا توی ماه آخر بالغ بر 70درصد قرارداد جریمه شدم . اما نپذیرفتم ولی اونا کار خودشون رو کردن .
آیا باتوجه به اینکه من ماهانه بالغ بر 300 میلیون فقط هزینه حقوق و بیمه میدم از لحاظ قانونی میتونن چنین کاری کنن؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرارداد و صورت وضعیتهای شما باید بررسی گردد تا بتوان پاسخ مناسبی ارائه داد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مدارک و مستندات نیاز به بررسی دارد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به مفاد قرارداد شما با شهرداری دارد بهتر است موضوع خود را با گفتگو حل نمایید