مشاوره حقوقی رایگان - ارث مادری

سلام خسته نباشید
مادربنده که 10سال ازفوت پدرش گذشته درخاست ارث کردکه برادراش یعنی دایی هام یه سری قولنامه ی دست نویس که یادم نیست چی توش نوشته بودن، جمع شدن خانه مان وه ازتک تک خواهرهاشون امضاگرقتن که خانه وه باغ وه چن تیکه زمین به قیمت امروزکه درضمن خودشان قیمت گذاشته بودن وه هریکی 19میلیون دریافت کردن امضاوه اثرانگشت هم صورت گرفت سوال من اینه آیامادربنده بازم میتوانددرخاست ارث کندچون بنظرم قیمت هابالابودکه ازمادرم ظلم شده

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

سلام بستگی به نوشته ای دارد که از مادر شما به عنوان وارثی که میخواد سهم الارث خود را دریافت کند اخذ شده
اگر آن برگه صرف یک رضایت نامه بوده باشد میبایست تنفیذ آن را از دادگاه بگیرند پس مادر شما می تواند از دادگاه تقاضای تقسیم کند. و آنها میتوانند این مدرک را اول د دادگاه دیگری تنفیذ کنند و سپس در این دادگاه ادعا کنند ارث دریافت شده . اما اگر مبایعه نامه بوده یا مادرتان را برای تنظیم سند رسمی هم برده اند یا در حال حاضر برای تنظیم سند به او نیاز دارند.
یا باید از دادگاه اقدام کنند.
در هر حال نیاز به بررسی بیشتر توسط یک وکیل دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید