مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

سلام وقت بخیر...بنده اقایی 39ساله هستم از ناحیه کمر دچار شکستگی هستم و الان 6ساله جراحی کردم و چشم چپ بینایی نداره و در تصادف دچار ضربه مغزی شدم و تحت نظر دکتر اعصاب و روان هستم....حدود چهار سال پیش تقاضای از کار افتادگی کردم که در کمیسیون مطرح و رد شد...الان با توجه به مساعل عنوان شده ایا میتوانم با وکیل تقاضای از کار افتادگی مجدد کنم...چقد احتمال پذیرش و قبولی وجود داره..ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تعیین از کار افتادگی بر عهده کمیسیون پزشکی است و