مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام قبلا سوال کردم دختری 33ساله هستم قصد ازدواج با آقایی 52ساله ایرانی ومقیم آلمان دارم اگر خدا بخواد و راجب مهریه پرسیدم که قابل وصول هست در آلمان یا خیر و نوع ازدواج ایرانی باشد یا آلمانی.وکلای عزیز فرمودین چون تابعیت ایرانی داری باید ازدواج ایرانی داشته باشین ویکی از عزیزان گفتن مهریه در آلمان قابل وصول نیست میشه راهنمایی کنید چیکار کنم برای تضمین زندگی و اینکه اگر طبق قانون ایران ازدواج کنم پس باید قابل وصول باشه پس افرادی که این شرایط دارن چیکار کنن؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر طبق قانون ایران ازدواج نمایید در ایران قابل مطالبه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طبق قانون ایران ازدواج نمایید در ایران قابل مطالبه است.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام طبق قوانین ایران ازدواج را انجام دهید قابل وصول است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما عقد نکاح خود را در ایران یا در سفارت ایران در آلمان انجام بدهید اگر در آینده مشکلی ایجاد بشود شما میتوانید اقدام قانونی انجام بدهید
و شما باید فقط طبق قانون ایران ، عقد نکاح خود را ، در سفارت ایران در آلمان منعقد نمایید
و مطالبه مهریه و نفقه در آلمان قابل وصول نیست زیرا ..

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

اولا حسن خلق تضمین زندگی است نه مهریه. در ثانی بهرحال توفیری در اینکه عقدتان در ایران باشد یا آلمان ندارد چون صرفنظر از قابل مطالبه یا نبودن آن باید توجه داشته باشید هم احکام محاکم ایران فاقد ضمانت اجرا در مورد اتباع کشور آلمان است و هم آرای دادگاههای آلمان نسبت به تبعه ایران.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

عقد نکاح باید در ایران یا در سفارت ایران ثبت شود تا مهریه در ایران قابل وصول باشد. و بعد در صورت داشتن اموال در ایران قابل وصول است.