مشاوره حقوقی رایگان - گم کردن سیم کارت

سیم کارت مادر بنده که در اختیار خواهر م بود گم شده و بدلیل عدم استفاده خواهرم بمدت طولانی از آن خبر نداشتیم حالا ابلاغیه ای مبنی بر اتهام انتسابی مبنی بر تحصیل مال از طریق نامشروع و یا سواستفاده و تقلب از امتیازات و کلاهبرداری بدست مادرم که مالک خط است رسیده خواهرم هم اصلا یادش نیست آخرین بار کی از خط تا 2 سال پیش استفاده کرده ظاهرا بابت مزاحمت بوده با پیگیری انجام شده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر 2سال ایشون از سیم کارت استفاده نکردند که مشخص می شود موضوع

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مسولیت با مالک سیم کارت هست و شما باید عدم تصرف مالک را اثبات کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همین دفاعیات را مادرتان در دادسرا عنوان کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مسولیت با مالک سیم کارت هست و شما باید عدم تصرف مالک را اثبات کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیاز به بررسی جزئیات موضوع است تماس حاصل فرمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مسولیت با مالک سیم کارت هست و شما باید عدم تصرف مالک را اثبات کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مالک باید عدم تصرف خود بر سیم کارت را ثابت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.