مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه و نفقه

25سال پیش طلاق گرفتم با 4تا فرزندکه خودم بزرگشون کردم طلاقم غیابی بودنه مهریه داد و نه نفقه پسرم تو سن 21سالگی فوت کرد و سه تا دخترم فرستادم خونه بخت پدر بچه ها م فوت کرده ایا من میتونم مهریه و نفقه از ارثی که داره بگیرم و ایا از ارث پدر به پسرم که فوت کرده میرسه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه قابل مطالبه نیست.
اگر مهریه بذل نشده می توانید مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نفقه خیر ولی مهریه قابل مطالبه است و میتوانید ماترک زوجه را توقیف نمایید به شرطی که در دادنامه ، مهریه بذل نشده باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مهریهرا بذل نکرده باشید میتوانید ازماترک وصول کنید و اگر پسر شما زودتر از پدر خود فوت کرده ارثی تعلق نمیگیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید مهریه را بگیرید و دخترانتان هم سهم الارث بگیرند . نفقه خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتیکه در ضمن طلاق حق و حقوق مالی خود را بذل نکرده باشید میتوانید دریافت کنید،صرفا اشخاصی ارث میبرند که در زمان فوت مورث در قید حیات باشند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید جهت مطالبه حقوق مالی خود از طریق ترکه اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نسبت به نفقه خیر اما مهریه قابل مطالبه می‌باشد ومیتوانید ماترک زوجه را توقیف نمایید