مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام احترام
بنده با یک فردی در تهران پرونده ای را داشتیم که ایشان توی استان شیراز شکایتی را مبنی بر افترا نسبت به لایحه بنده ثبت نمودند و بنده مجبور شدم به شیراز رفته و در کلانتری و دادگاه شیراز شرکت کنم . قاضی توضیحات طرفین را شنیدند و در انتها حکم کردند در صورت اینکه بزه احتمالی صورت پذیرفته باشید دادگاه تهران صالح به رسیدگی می باشد و نه شیراز
ایا بنده میتوانیم نسبت به اینکه ایشان بدون دلیل از بنده در شیراز شکایت کرده اند اعاده حیثیت یا هر مورد قانونی را داشته باشم و حکم چنین مواردی معمولا به چه صورتی می باشد .
سپاس

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
خیر ،دادسرای شیراز باید به دادسرای تهران نیابت داده و اظهارات شما در تهران اخذ میشد، شکایتی علیه شاکی به این جهت وارد نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود موضوع نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز می توانید با بنده تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و توضیحات بیشتر شما خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید