مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع به میانجیگری/ تحصیل گذشت

سلام. من 3 و نیم ساله تو عقد هستم و باکره نیستم. شوهرم دادخواست الزام به تمکین داده ولی نوشته ارجاع به میانجیگری/ گذشت. میخواستم بدونم من باید کاری انجام بدم؟
تو جلسه دادگاه خودش نیومده و من گفتم منو تهدید کرده اگه بیای میخوام اذیتت کنم و... چهارماهه ازش خبری نیست و از اول عقد نفقه‌ای نداده که من شکایت کردم.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای نفقه میتونید دادخواست بدهید و به شما صد در صد تعلق میگیره.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
پرونده ارسال میشه دادگاه می توانید در جلسه رسیدگی دفاعیات خود را مطرح کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای گرفتن نفقه باید تمکین کنید مگر اینکه علت عدم تمکین به جهت ترس از جان خود را اثبات کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میانجیگری هم شورای حل اختلاف جهت صلح صادر شد می توانید از همان جا صلح و سازش کنید و به منزل مشترک بازگردید یا اینکه دادگاه تصمیم گیری خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام میانجیگری برای صلح و سازش بین طرفین است
شما باید دادخواست مطالبه نفقه گذشته را اقامه نمایید و