مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

با سلام اینجانب مادری 84ساله هستم وکالت نامه ای به یک پسرم که از من نگهداری میکندباین مضمون در دفترخانه نوشته ایم مراجعه به کلیه ادارات دولتی وغیر دولتی نهادها و سازمانهابلاخص مراجعه به سازمان تامین اجتمایی وخدمات درمانی وسازمان بازنشستگی ونیروهای مسلح وانجام کلیه امور اداری اعم از جمع آوری سوابق بیمه ای وتعویض دفترچه وغیرونیزمراجعه به بانک رفاه سپه وتجارت که درآن شماره کارت وشماره حساب قید شده و باحق مراجعه به شرکت‌های بیمه وانجام کلیه امور مربوط به بیمه عمرو تکمیلی واخذ هر مبلغ بیمه وبا حق انجام عملیات کارت به کارت درون وبیرون شعب هر یک از بانک‌های سراسر ایران وباحق دریافت حقوق ماهیانه و مستمری وسنوات وحق بیمه عمر وبیکاری وپاداش وبن وعیدی و عائله مندی ودریافت کلیه مطالبات از بیمه وانجام کلیه امور مالی مربوط به موکل ودریافت برگ سهام عدالت وجوه وسود سهام عدالت اعم از اصل وسود ومبلی یارانه متعلقه وسایر وجوه ومزایامتعلقه وبا حق دریافت دفترچه حساب یاکارت عابر بانک جدید از شعب بانک‌های مربوطه وانجام امور اداری بدونه استسناع چیزی وبدون حضور واذن مجدد موکل وهمچنین کلیه امور اداری وکاری موکل که دراین وکالتنامه به آن تصریح نگردیده است می خواستم بدانم باشرایط این وکالت نامه بعداز فوت من دیگر پسرانم می‌توانند از این پسرم که به او وکالت داده ام واز من نگهداری می‌کند ادعای سهم خواهی از بابت دو حقوق خودم که یکی بازنشستگی ودیگری مستمری شوهر مرحومم رانمایندزیرا که در حساب خودم پولی باقی نمی ماند بلکه کل دریافتی را به حساب پسری که از من نگهداری می‌کند کارت به کارت می‌شود منظور مبالغی که در زمان حیات من وبه حساب من واریز می‌شود وهمه توسط پسرم به حساب خودش منتقل میشود چون پسران دیگرم تواین چندساله کاری به من ندارند وفقط همین پسرم همه کارهای مرا انجام میدهد با تشکر

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام احتیاج به مشاوره دارد از طریق مشاوره تلفنی داد راه تماس بگیرید