مشاوره حقوقی رایگان - تحقیق

من مدتی است با اقای ثروتمندی اشنا شدم ایشون مدعی ک بانک بخاطر سنگین بودن حسابش بخاطر جلوگیری از هک و خطرات خواستند ک ی فکری بحال حسابشون بکنن ایشون فرد صاحب نامی هستن
ایشون هم رفتن پلیس فتا تا ب کمک اون ها پسور روی حسابشون قرار بدن
حالا ازمن خواستن ک پولاشون و ب کارت من واریز کنن تا این مشکلات از سر راهشون برداشته بشه چون معتقدن ک این مشکلات بخاطر اسم و رسم ایشون توی سپاه هست
و چون من ی شهروند عادی هستم برای من مشکلی بوجود نمیاد حالا من چ کنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مشخصات کارت و رمز و حساب خود را در اختیار دیگران قرار ندهید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر چنین چیزی مطلقا صحیح نمی باشد و امکان کلاهبرداری یا مشکلات مالیاتی برای شما وجود دارد
پس مطلقا قبول ننمایید که پولی به حساب شما واریز بشود و ....

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.مطلقا قبول ننماید چون به چه اطمینان این کار را انجام میدن و میتونن برای این کار نزدیکانشون رو انتخاب بنمایند.مشکلاتی ممکن است به وجود بیاید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما حتما پیش میاد و محتملا این امر صحت ندارد هرگز این کار را نکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم از این کار خودداری نمایید و می توانید با من تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر از شما و گفتگو متقابل می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اصلا قبول نکنید که دچار مشکلات بزرگ خواهید شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت ممکن است مشکل ایجاد شود