مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی باطل کردن سند تک برگی صادر شده از طرف ثبت اسناد و املاک

با سلام و شب بخیر به مدیران گروه
یک سوال و مشکل ثبتی داشتم
در سال 1396 همسایه مجاور و دیوار به دیوار منزل ما خانه خود را فروخت و خریدار جدید برای دریافت سند تک برگی به درب منزل ما آمد باید بگویم که قسمتی از دیوار همسایه موقع ساخت و ساز در 50 سال قبل یعنی در سال 1340 از داخل حیاط منزل ما بنا و ساخته شده است سند حیاط منزل ما به صورت دفترچه ای می باشد ضمنا ما چهار ورثه هستیم یک برادر و دو خواهر و مادر که نسبت سهم هر کدام در سند دفترچه ای مشخص شده است در سار 1396 فقط یکی از وراث به همراه خریدار جدید به اداره ثبت مراجعه کرده و صورتجلسه اصلاح حدود را امضا کرده است در نتیجه همسایه جدید سند تک برگی از اداره ثبت دریافت کرده است
چگونه می توان سند تک برگی را باطل کرد و قسمت تداخل شده را از همسایه جدید گرفت
ضمنا دو بار به به دادگاه مراجعه کردیم و دادگاه بدوی شهرستان و دادگاه تجدید نظر استان در دادنامه خود اعلام کرده اند که باید طبق مااده 25 قانون ثبت باید به هیت نظارت استان مراجعه شود البته به این هیئت هم مراجعه شده است و این هیت ( هیئت نظارت بازرسی ثبت استان ) طی یک نامه اعلام کرده است که باید قوه قضائیه و دادگستری به هیئت نظارت صلاحیت رسیدگی دهد
خواهشا راهنمایی کنید این مشکل چگونه حل شود؟
اصلا در چه مواردی سند تک برگی اداره ثبت و اسناد و املاک لغو می شود؟
خواهشا یک وکیل متخصص در امور ثبتی بنده را راهنمایی کند

پاسخ ها :

باطل کردن سند تک برگ سند تک برگ