مشاوره حقوقی رایگان - خانه وراثی

سلام و عرض خداقوت خدمت شما کارشناسان محترم.
بنده یک خانم 57 ساله هستم که سال هاست همسر و پدر و مادرم رو از دست دادم و با دخترم در خونه ای قدیمی و وراثی پدرم زندگی می کنم. ناراحتی کلیوی داشته و از لحاظ درآمد مالی در وضعیت چندان مناسبی به سر نمی بریم.
ما 3 خواهر بودیم که یکی از خواهرام 9 سال پیش از دنیا رفت و 6 فرزند داره. طی این 9 سال چندین بار ورثه رو فراخوندم بابت اینکه همکاری کنیم برای فروش خونه و تقسیم سهم الارث چون برام سخته به تنهایی برم دنبال کارهای شهرداری و هزینه کارشناس و نقشه بردار. خواهرم میگه تا هر زمان که خواستی اینجا زندگی کن، من ارث برام مهم نیست اما 6 فرزند خواهر متوفی ام میگن ما پا پیش نمیذاریم و چون تو داری توی اون خونه زندگی می کنی خودت باید همه کارهای شهرداری و نقشه برداری رو انجام بدی. الان هم میگن میخوان ازم شکایت کنن بابت ارثیه مادری شون.
رفتن سراغ خواهرم که اونو با خودشون همراه کنن ولی خواهرم میگه من شکایت نمی کنم و ارث نمیخوام.
سوالم اینه که بدون همراهی خواهرم، بچه های خواهر فوت شده ام می تونن شکایت کنن برام؟ یا همراهی و شکایت خواهرم هم نیاز هست چون اون فرزند پدرم هست و بقیه نوه هاشن

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله آنها هم‌ورثه هستند و می توانند شکایت کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله بدون حضور و رضایت آن خواهر نوه ها می توانند اقدام کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانند خودشان به تنهایی اقدام کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر فقط خود خواهر شما باید دادخواست بدهد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله می توانند اقدام کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید