مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن فرزند پسر از خانه

پسری هستم 30ساله و طلاق گرفتم و با مادرم دوتایی در منزل مادرم زندگی میکنیم که همین خانه ایی که سکونت داریم نصفش بنام مادرم ونصف دیگش بنام برادرم هست که اون متاهل سر خونه وزندگی خودش هستش. من چندسال پیش خورد خورد به مادرم مقداری پول به عنوان قرض داده بودم و مادرم هم بهم گفته بود که بهم برمیگردونه و منم رو حساب اینکه مادرم هستش هیچ رسید یا نوشته یا سندی نگرفتم،ولی شاهدی دارم که اگر لازم باشه میاد و شهادت میده که دیده من به مادرم پول قرض دادم ،الان خودم پولم و لازم دارم و بخاطر همین پولم و از مادرم خواستم.اونم میگه ندارم و یه جورایی در اصل نمیخواد پولمو بده و الان یه مدتی میشه از خانه رفته و در منزل برادرم هستش.منم ازش هیچ خبری ندارم و همه ی شماره هایی که از مادرم و برادرم و حتی زن داداشم دارم خاموشه.چند روز پیش یه وکیل با من تماس گرفتن و گفتن که من وکیل برادرتون هستم و برادرت و مادرت ازتون شکایت کردن و میخوان که شما از منزلتون برید.گفت که چیکار میکنی از اونجا بلند میشی بری یا اینکه من حکم تخلیه بگیرم؟منم گفتم بهشون بگید پولی رو که به مادرم قرض داده بودم رو تماما بهم پس بدن تا منم از خونشون بلند بشم.مادرمم قبول نکرده و به وکیلش گفته هیچ پولی بهش ندادم و نمیخواد پولم و بده و میخواد از خونه ام بیرونم کنه؟میخوام بدونم الان چیکار میتونم بکنم که پولم و پس بگیرم؟واینکه تکلیف زندگی کردن و خونه و اینای من چی میشه؟ممنون میشم که کمکم کنید

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام تنها راه شما دادن دادخواست مطالبه وجه است میتوانید 2نفر شهود ببرید اگر نشد از قاضی بخواهید مادرتان را سثگند دهد