مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار واحد

سلام وقت بخیر
من فروشنده یک واحد آپارتمان هستم. پایان کار ساختمان سال 96 اخذ شده، که بصورت نامحدود هم ذکر شده. مفاصا حساب هم گرفته ام و مشکی نداشته.
حال خریدار میگوید من پایان کار واحد هم میخوام. ولی من نمیخوام درگیر این پروسه گرفتن پایان کار واحد بشم.
الان روز سند زدن به مشکل میخوریم؟ که دو هفته دیگه هست. یا اینکه ایشون قانونی نمیتونن در این مورد ادعایی داشته باشن؟
تو مبایعه نامه هم همچین موضوعی ذکر نشده که بایستی پایان کار واحد براشون بگیرم.
سپاس فراوان

پاسخ ها :

راحله کیانی

سرکار خانم راحله کیانی :

اخذ پایان کار برعهده شماست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید پایانکار جداگانه برای هر واحد بگیرید و ایشان میتواند دادخواست. الزام به اخذ پایانکار و صورت مجلس تفکیکی به طرفیت شما اقامه نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وظیفه شماست بگیرید با مراجعه به به دفتر خدمات الکترونیک شهرداری دو روزه بکیرید