مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام علیکم وقت بخیر، ببخشید سوال داشتم خدمت شما بزرگواران و اساتید ...
یک زمینیه که از مادر مانده و قراره یین ورثه تقسیم بشه ، تمامی ورثه ها امضا زدند برای رضایت دریافت زمین اما یکی از ورثه ها اصلا نمیاد ،

الان به چه شکل میشه این آقا را آورد برای دریافت امضا؟ ،چون گفتند وقتی یکی از ورثه ها نباشه زمین تقسیم نمیشه

امکانش هست که بدون حضور ایشون زمین تقسیم و دریافت و فروخته بشه ؟ چون اصلا نمیاد و اذیت میکنه

تشکر بابت پاسخگویی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقسیم ارث باید با اجازه کلیه وارثین باشد. مگر انکه از ان ها که غایبند، وکالت داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایستی از طریق دادگاه حکم قضایی دریافت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف باید از طریق دادگاه تقسیم میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر تقسیم نامه تنظیم بشود و حتی یک نفر از وراث ، تقسیم نامه را امضا ننماید تقسیم نامه معتبر نیست و
قابل ابطال خواهد بود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام خیر. در تقسیم همگی می بایست حاضر باشند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت بخیر بدون حضور طرفین نیز امکان تقسیم وجود دارد بنابر توافق حاصله

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه باید فروخته شود تا سهم آن وارث را به صندوق دادگستری واریز کنند

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
جهت فروش مال مشاع میتوان دادخواست داد
تا کل مال فروخته شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این حالت از طریق دادگاه باید اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در صورت اختلاف از طریق دادگاه تقسیم می گردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توان از طریق دادگاه موضوع را حل کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تنها راه از طریق دادگاه و دستور فروش است یا رضایت همه وراث

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

تنها راه حل دستور فروش یا تقسیم ترکه از طریق دادگاه است.

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام خیر باید از طریق دادگاه اقدام نمود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم توافق باید نسبت به فروش از طریق قانونی اقدام تا مزایده گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تقسیم نامه تنظیم بشود و حتی یک نفر از وراث ، تقسیم نامه را امضا ننماید تقسیم قابل ابطال است باید دادخواست تقسیم ترکه بدهید تا مرجع قضایی حکم دهد

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
بایستی اقدام قانونی مبنی بر مطالبه سهم الارث کنید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام از طریق دادگاه تقسیم ماترک ودرصورت تقسیم حکم به فروش آن اقدام کنید