مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام
انحصار وراثت تا مرحله روزنامه انجام شده میخواستم بدونم بعد از این مرحله وراث که برای امضا میان اگر یکی از وراث برای امضا نیاد چند بار براشون ابلاغیه میره و چقدر زمان میبره و اینکه بعد از امضا آیا میتوان ملک یا سهم ارث را بدون وراثی که نیومدن برای امضا فروخت و سهم الارث خودم را بگیریم . مراحلش به چه صورت هست و اینکه چون انحصار وراثت در شهر زنجان انجام‌ میشه میتونم باقی مراحل رو از تهران پیگیری‌کنم‌ و کلا مراحل به چه صورت هست ؟ ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، برای انحصار وراثت امضای ورثه لازم نیست

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در اخذ گواهی حصر وراثت نیازی به امضا کلیه وراث نیست و پس از نشر اگهی و مضی مدت قانونی رای حصر وراثت صادر میشود منتها برای فروش اموال موروثی نیازی به اذن وراث هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیازی به حضور سایر وراث برای گواهی انحصار وراثت و تقسیم ارث نیست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تمامی مراحل انحصار وراثت در مرجع انجام میشود

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

برای حصر وراثت نیازی به حضور سایر وراث نیست اما برای فروش ارثیه همه وراث باید امضا کنند. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید