مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه

با سلام
بنده بابت 26 سکه معوقه حکم جلب همسرم را دارم و ایشان دادخواست اعسار و تعدیل اقساط داده است. ایشان از سال 94 که مهریه قسط بندی شده، فقط یک سکه به اجبار و با صدور حکم جلب، پرداخت کرده اند. آیا اعسار و تعدیل شامل اقساط معوقه هم می شود؟آیا قبل از رای دادگاه تعدیل، میتوانم ایشان را بابت سکه های معوقه جلب کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اسقاط و تعدیل در موارد گذشته پذیرفته نمیشود باید پرداخت کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست تعدیل مانع از جلب است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر اسقاط و تعدیل در موارد گذشته پذیرفته نمیشود باید پرداخت کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر همزمان اعسار دهد ابتدا به دادخواست رسیدگی و سپس تعیین تکلیف می‌شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زوج میتواند دوباره دادخواست تعدیل اقساط معوقه را بدهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

تعدیل شامل اقساط معوقه نمی گردد امکان جلب وجود دارد.