مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی

همسرمن طی شکایتی ب دروغ نوشته ک من 1سال یش او وفرزندم را ازمنزل اخراج نموده ام در حالی ک فرزندم یش من و وی 5ماه ترک منزل کرده،ونوشته ک منزل مناسب ندارم درحالی ک میدونه خانه دارم قولنامه ایه سند ندارد،واینک من معتاد واو امنیت مالی وجانی ندارد ودادگاه وقت داده پاسخ دهم،هدف همسرم چیه ومن چ اعتراضی بکنم راجب این شکایتش

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام هدف همسر گرفتن نفقه و الزام شما به تهیه مسکن است علاوه بر این باید اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرد در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.هدف همسرتون را دقیقا نمیتوان بیان نمود اما عمووما طلاق مد نظر میباشد.شما باید دلایل اثباتی خود را به دادگاه ارئه نمایید.در صورت نیاز تماس حاصل فرمایید تا راهنمایی کامل صورت گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه مستندات می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید نسبت به این ادعاها ، کذب بودن را اثبات نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا میخواهد ادله جهت دادخواست طلاق داشته باشد