مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد بعد از ازدواج دائم

با سلام بنده در زمان ازدواجم هیچکدام یک از شروط ضمن عقد نکاح را امضاء ننمودم یعنی شروط ضمن عقد ازدواج کاملاً سفید و در پایان و توضیحات نوشته هیچ کدام از شروط ضمن عقد نکاح مورد توافق واقع نشد و امضاء نگردید . حال بنده تصمیم به ازدواج موقت با خانمی دارم لذا می خواهم بدانم مسئله و مشکلی از لحاظ قانونی و قضایی برای بنده وجود ندارد ؟ و ازدواج موقت برایم مشکل ساز نمی شود ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازدواج مجدد بدون رضایت همسر اول قانونا جرم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ازدواج مجدد بدون رضایت همسر اول قانونا جرم است و برای زوجه حق طلاق اینجاد میکند