مشاوره حقوقی رایگان - آیا در طلاق توافقی بعد از طلاق میتوان طلب مهریه کرد؟

با سلام
میخواستم بدونم بعد از طلاق توافقی زوجه میتواند به مهریه رجوع کند؟ آیا حتما باید در دادگاه قید شود که مهریه اسقاط شده است؟ اگر گزینه بخشش مهریه نوشته شده باشد ولی اسقاط مهریه نوشته نشده باشد میتواند رجوع به مهریه کند؟ بهترین حالت کدام است که نتواند رجوع به مهریه کند؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، در طلاق توافقی تکلیف مهریه مشخص خواهد شد.