مشاوره حقوقی رایگان - لاشه چک

سلام ،آیا دریافت لاشه چک ب همراه برگ عدم پرداخت ان با توافق ،از دارنده چک که شکایت کرده بود و پرونده در اجرای احکام است می‌تواند به تنهایی در اجرای احکام دلیل بر پرداخت آن باشد یا خیر؟ اگر هست بر طبق کدام ماده؟ چون مسئول اجرای احکام با وجود اینکه لاشه چک رو نشون میدم بهش باز قبول نمیکنه

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر صرف وجود لاشه چک بعداز حکم کفایت نمیکنه باید دلیل پرداخت ارایه بدید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله وجود چک نزد صاحب حساب دلیل پرداخت است.