مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عندالاستطاعه

همسر من 2 آپارتمان دارد بخاطر بروز مشکلاتی تصمیم به گرفتن مهریه کردم و هر دو توقیف کردم داخل یکی از آپارتمانها با هم زندگی میکنیم و تمکین هم برای همین خونه گرفته و آپارتمان دیگه ارزیابی شد مستاجر اجازه ورود نمیداد ابلاغیه برا همسرم رفت که گذاشت وارد خونه بشن وقید شد در اجاره غیره هست خانه و 2 روز بعد مامور اجرا رفت نوشت
در دست مستاجر هست و ساکنین هم تایید کردند خودش سکونت نداره پیش نویس مزایدشم نوشتم در دست بررسی بود که متوجه اعتراض همسرم شدم نوشته من در اون ملک ساکنم به علت قدیمی بودن کلیدشو دادم دست دوستم که سرکشی کنه بخاطر شرایط شغلی که چند ماه نیستم این ملکش تقریبا مهرمو پر میکنه و ارزشش نسبت به این خونه ای که ساکنه بیشتره
تامین دلیل دادم برای ملکی که داخلش ساکنه
هنوز اداره ثبت رای صادر نکرده من چکاری باید انجام بدم کلافه و سردرگمم 1 ماه و خورده ای از وقت مزایدم بیشتر نمونده راهنماییم کنین که چکار انجام بدم که سریعتر پیش بره ممنون.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

متاسفانه در خصوص زمان پیش بینی نمی شود کرد واین بستگی به تراکم پرونده وعملکرد اداره ثبت دارد.اگر مستثنیات نباشد مزایده ان انجام می شود