مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر

سلام بنده زمینی را بصورت مبایعه نامه خریداری کردم که در زمان تنظیم بیع نامه فروشنده ملک به بنده گفت چون بنده به کسی بدهکار و مقروض هستم باید قسمتی از ثمن معامله را به شخص ثالث (طلبکار )بپردازی و بنده قسمتی از مبلغ معامله را بنا به درخواست فروشنده ملک به آن شخص ثالث پرداختم و شخص ثالث (طلبکار) صورتجلسه کرد بدین شرح که چون مبلغ پرداخت شده بدلیل تادیه دین و استرداد دین از سوی آقای فلانی هست و سبب اینکه بنده طلبکار بوده و طلب خود را تمام و کمال دریافت نمودم و تمام مسیولیت ناشی از بیع نامه فیمابین خریدار و فروشنده برعهده خودشان بوده و خودشان در مقام تعهد می‌باشد و فرضا درصورت رخداد هر گونه کشف فساد و عدم تعهد تعهد از جانب شخص فروشنده ملک برعهده خودش است و این مبلغ بعنوان پرداخت دین و بدهی است .(بنده هم پایین صورتجلشان را امضا کردم).
حالا پس از گذشت حدود یکسال ملک مورد خریداری مشخص گردید که است متعلق به شخص فروشنده ملک نبوده و وی انتقال مال غیر کرده ، بنده بر علیه فروشنده اقامه دعوی کردم آیا الان می‌توانم بر علیه آقای طلبکار که قسمتی از مبلغ معامله را به وی پرداختم هم اقامه دعوی کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید از همان ابتدا با هم بر علیه هر دو نفر اقامه دعوا میکردید
ولی حالا امکان اقامه دعوا وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان احقاق حق وجود دارد طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

موضوع خود را مطرح نمایید امکان اقامه دعوا است از وکیل نیز می توانید استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما علیه فروشنده با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.
در صورت اثبات فروش مال غیر دادگاه فروشنده را محکوم به حبس و رد مال خواهد کرد .
و از طرفی می توانید دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید
به نظر طرف دعوا باید فروشنده باشد ولی می توانید دریافت کننده وجه را نیز طرف دعوا قرار بدید که مشکلی پیش نیاد.