مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه

سلام
همسر بنده سال 93 دادخواست مهریه داد و بنده هم اعسار دادم که رای دادگاه بر هر 3 ماه یک سکه قطعی شد. پس از پرداخت سکه اول، ایشان با بنده آشتی کرد و پیگیر مهریه نشد. امسال پس از بروز اختلاف، مجددا تقاضای اجراییه مهریه کرده است. هم اکنون تعداد سکه های معوقه اینجانب 30 سکه می باشد که توان پرداخت آن را ندارم و دادخواست تعدیل داده ام. آیا تعدیل شامل سکه های معوقه هم می شود و ممکن است آن ها را هم دوباره قسط بندی کنند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانونا اقساط معوقه باید پرداخت شود ولی با توجه به شرایط اقتصادی شما درخواست بدهید احتمال هست پذیرفته شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصولا از زمان دادخواست تعدیل مشمول میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر درخواست تعدیل اقساط پذیرفته بشود امکان اینکه دوباره قسط بندی صورت بگیرد وجود خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر. شرایط خود را مطرح نمایید شاید موافقت انجام گرفت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگردادخواست تعدیل پذیرفته شود دوباره تقسیط میشود

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

سلام بر شما - تعدیل شامل معوقات نمی شود و فقط ناظر به بدهی آینده است . بله امکان تقسیط مجدد بدهی گذشته وجود دارد مشروط به اثبات مجدد اعسار و تقاضای تقسیط آن .

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

شامل سکه های معوقه نمی شود