مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن معامله

باسلام. پدربزرگ من حدود ٤٠ سال قبل زمينی را قولنامه كرده اند كه خريدار مبلغ اندیي را به عنوان بيعانه پرداخت كرده است و قرار بوده است كه خريدار مابقي ثمن معامله را هفت ماه بعد در دفترخانه تحويل دهد. ولي خريدار به دفترخانه مراجعه نكرده است و پدر بزرگ بنده هم متاسفانه اقدامي انجام نداده است تا از طريق دادگاه طلب مابقي ثمن معامله را كند. حال سوال بنده اين است كه آيا بنده و بقيه ورثه مي توانيم تقاضاي مابقي ثمن معامله را به نرخ روز كنيم يا خير با توجه به اينكه خريدار هم زمين را با همان قولنامه منتقل كرده است و اگر امكان درخواست مابقي ثمن معامله وجود دارد آيا مي توانم آنرا از آخرين مالك طلب كنم. با تشكر

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما صرفا میتوانید از خریداری که با پدر بزرگتان معامله کرده مطالبه ثمن کنید و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه به شما تعلق خواهد گرفت

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

40 سال پیش همان مبلغ کم کنونی می تواند رقم درشتی باشد.
مطالبه ثمن به نرخ روز در این مهم راه ندارد زیرا پدر بزرگ شما از حق خود به نوعی استفاده نکرده است و شما می توانید تقاضای الباقی مبلغ را نمایید.

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز مینمایم