مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری مستاجر به عنوان بنگاه دار

سلام با تشکر و تبریک سال نو

من خونه را به شخصی اجاره و رهن یک ساله دادم و قرارداد تنظیم شد. مستاجر همان خونه را به شخص دیگر رهن کامل داده است و مبلغ ان را به مالک نداده است. و قرراداد ناقص وبدون تاریخ ابتدا و انتها زمان رهن و و موجر را مالک اصلی نوشته و بدون امضا وتایید مالک واقعی کامل پول را گرفته و فعلا فراری است . نه کرایه خود به مالک میده و بیم آن می رود مبلغ ودیعه کامل را خم ندهد.
بفرمائید تکلیف مالک چیست ؟
و با مسجتار که فعلا در ملک مورد بحث سکونت دارد چیست؟
قر داد اولیه بیست میلیون ودیعه اجاره ماهی 4میلیون
قرا داد دوم که توسط مستاجر اقدام شده 140 میلیون رهن و اجاره 500 تومان .
آیا مالک هم زمان از هردو باید شکایت کند ؟ یا از مستاجر اول شکایت نماید
چون سه ماه کرایه نداده . و فراری است . و پس دریافت حکم تخلیه طبق قانون بند 6 قولنامه رسمی
بعدا درخواست خلع ید از مستاجر دوم
که ساکن است؟ لطفا راهنمایی بفرمائید. تشکر منتظر ارشاد شما هستم. بار دوم است که مزاحم میشوم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مالک اصلی میتواند ابطال اجاره نامه دوم و خلع ید و مطالبه اجره المثل از مستاجر دوم کند و علیه اولی هم کلاهبرداری وانتقال منافع دگری بدون مجوز را در دادگاه کیفری پیگیری کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مالک می تواند اجاره نامه دوم را ابطال کند